IMMUSTRONG – 60 TABLETTER

TIL IMMUNFORSVARET

IMMUSTRONG er et nyt kosttilskud der bl.a. indeholder haritaki og reishi samt planten astragalus, der understøtter de naturlige forsvarsmekanismer især ved belastende omgivelser. Derudover indeholder IMMUSTRONG også vitamin D, der bidrager til immunsystemets normale funktion.
Energi og overskud
Immunforsvar
Knogler og led

199,95 kr.

* Vi kan ikke garantere tilgængelighed af alle varer i sortimentet i alle butikker.

Det vigtigt at give dit immunforsvar de bedste vilkår – så kan du bekymre dig lidt mindre om dit helbred, og leve mere i nuet.

Immunforsvaret er et medfødt og meget komplekst system, der både involverer celler og kemiske ”kampstoffer”, der forhindrer uønskede organismer i at få fodfæste i kroppen – og ligesom så meget andet i kroppen, kan immunforsvaret være stærkt eller mindre stærkt.

Immustrong
Immustrong er et nyt kosttilskud, der bl.a. indeholder haritaki og reishi samt planten astragalus, der understøtter de naturlige forsvarsmekanismer, især ved belastende omgivelser. Derudover indeholder Immustrong vitamin D, der bidrager til immunforsvarets normale funktion. Immustrong er et produkt fyldt med nye og spændende ingredienser, der kan hjælpe dig med at give dit immunforsvar de bedste vilkår.

Udnyt naturens egenskaber
Naturen er fuld af magi og byder på de skønneste svampe, bær og planter, der kan bidrage til at styrke kroppens forsvarsmekanisme. I Immustrong har vores produktudvikling haft særlig fokus på spændende ingredienser, der understøtter dit immunforsvar.

Haritaki (Terminalia Chebula) er et træ, der med sine ovale blade, hvide blomster og grønne stenfrugter er at finde i det sydlige asien. Vi har tilsat et ekstrakt af frugten, der netop bidrager til at styrke kroppens naturlige forsvar og opretholde kroppens energiniveau.

Reishi er en svamp, der har været anvendt i østen i over 2000 år. Tidligere var det kun de kongelige, der anvendte svampen pga. dens høje råvarepris, men i dag er den mere tilgængelig og dyrkes i plantager, hvor den tørres og males. Den er berømt for sin evne til at understøtte immunforsvaret og er rig på triterpener og beta-glukaner, og bidrager til en normal immunrespons.

Den blomstrende plante astragalus tilhører familien af bælgfrugter og er kendt fra den traditionelle kinesiske terapiform. Den styrker, hvad kineserne kalder ”livets energi”, og kan blive op til 90 cm høj. Det er dog roden fra planten, som er en af grundstenene i Immustrong. Dette rod-ekstrakt bidrager til at øge modstandskraften, når kroppen er udfordret.

Udover de naturlige ingredienser indeholder Immustrong også vitamin D, som bidrager til et normalt fungerende immunforsvar.

Immustrong, kosttilskud 60 tabletter / 44 gram

Mezina varenummer: 3165

Indhold pr. dagsdosis (2 tabl.):

Ekstrakt af:
Astragalus: 200 mg
Andrographis paniculata: 60 mg
Birke-spejlporesvamp (chaga): 120 mg
Skinnende lakporesvamp. (reishi): 120 mg
Rosenrod: 60 mg
Agaricus blazei: 200 mg
Myrobalan (haritaki): 50 mg

Næringsstoffer:
Vitamin D: 20 µg – 400% RI**

** % af referenceindtag

Ingredienser: 
Fyldemidler (mikrokrystallinsk cellulose, talkum, siliciumdioxid, tværbunden cellulosegummi og magnesiumsalte af fedtsyrer (vegetabilsk)), ekstrakt af birke-spejlporesvamp (Inonotus obliquus (Fr.) Pilàt), skinnende lakporesvamp (Ganoderma lucidum (Curtis) P. Karst), rosenrod (Rhodiola crenulata (Hook.f. & Thomson) H.Ohba), ekstrakt af hindeagtig astragel (Astragalus membranaceus Moench), ekstrakt af Agaricus blazei Murill, ekstrakt af Kariyat (Andrographis paniculata (Burm.f.) Nees) ekstrakt af Myrobalan (Terminalia chebula Retz), cholecalciferol, overfladebehandlingsmiddel: hydroxypropylmethylcellulose og fugtighedsbevarende middel: glycerol (vegetabilsk).

 

Opbevaring: 
Opbevares ved stuetemperatur, tørt og beskyttet mod lys. Opbevares utilgængeligt for små børn.

Immustrong indeholder planteekstrakter, så farveforskelle på tabletterne kan forekomme.

 

Fremstillet under farmaceutisk kontrol for: 
Mezina A/S ∙ Energivej 4 DK-6700 Esbjerg

Forbrugerkontakt DK: +45 75 18 16 11 – www.mezina.dk

 

 

Anbefalet dagsdosis: 2 tablet dagligt.  

Tabletterne kan deles eller knuses.

Dagsdosis bør ikke overskrides.

Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Vi anbefaler en sund livsstil.

Bør ikke anvendes af gravide.

Immustrong_60tabl_WEB_2000x2000px_030222_
Produktbilleder:
2000x2000 px
SoMe materiale:
1200x1200 px
Miljøbilleder:
2000x2000 px
Immustrong

Et kosttilskud der bl.a. indeholder haritaki og astragalus, der understøtter de naturlige forsvarsmekanismer især ved belastende omgivelser. Her kan du kan downloade billede- og tekst materiale til brug på web og SoMe kanaler. Brug gerne #Immustrong

Download

Relaterede produkter

Scroll til toppen

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.