Floradix® Kids – 250 ML

VITAMINER OG MINERALER TIL ALLE SMÅ SUPERHELTE

Floradix® Kids er et flydende og velsmagende jerntilskud til børn fra 3 år. Urte-jern-eliksiren indeholder bl.a. jern der bidrager til en normal kognitiv udvikling hos barnet og har en dejlig naturlig hindbærsmag.
Energi og overskud
Immunforsvar
Kognitiv funktion

139,95 kr.

* Vi kan ikke garantere tilgængelighed af alle varer i sortimentet i alle butikker.

Floradix® Kids blev udarbejdet for at understøtte en normal kognitiv udvikling hos børn. Den er baseret på Salus Haus velkendte urte-jern-eliksir Floradix® Kräuterblut®, som i mere end 30 år har været et af de mest anvendte jerntilskud i Danmark

Floradix® Kids er med til at sikre en god forsyning af jern i flydende form, der er direkte til rådighed for fordøjelsen. Derudover indeholder Floradix® Kids også B-vitaminer, som mindsker træthed og udmattelse, samt naturligt vitamin C fra acerola, der bidrager til at vedligeholde immunsystemets normale funktion og øger optagelsen af jern.

Floradix® Kids er uden konserveringsmidler, uden gluten, alkohol og laktose samt velegnet til veganere/vegetarer

Dagsdosis:

Børn 3-5 år 10 ml

Børn 6-9 år: 15 ml

Børn 10 år og opefter og voksne: 20 ml

Jerntilskud til børn

Det er vigtigt for barnet at få de rette næringsstoffer – heriblandt vitaminer og mineraler – for at det kan opnå optimal trivsel og vækst. Et jerntilskud med vitaminer, som Floradix® Kids, giver alle børn en god start på en aktiv hverdag.

Jern findes i mange fødevarer, fx kød, lever og grønne grøntsager. Men selvom jern findes i mange madvarer, får nogle børn – for eksempel i voksealderen, ikke nok. Nogle børn og unge kan derfor have særligt gavn af et jerntilskud.

Teenagere har et øget behov for jern.

Når piger i 11-15-årsalderen starter deres menstruation, får de et ekstra behov for jern. Den øgede blodproduktion gør, at deres jerndepoter bør styrkes – enten via kosten eller via et jerntilskud.

Drenge i puberteten har også ekstra brug for jern når vækstspurten sætter ind. Den negative jernbalance hos teenagedrenge er dog forbigående og stopper, når vækstspurten er forbi. Hos teenagepiger og voksne kvinder fortsætter det større behov for jern pga. menstruationen.

Kognitiv udvikling hos børn

Jern bidrager til en normal kognitiv funktion, samt til en normal ilttilførsel i kroppen, hvilket også dækker ilttilførsel til hjernen. Så i tider med mental udfordring, f.eks i skolen, understøtter jern den normale, sunde kognitive udvikling hos børn.

Energi og overskud
Jern bidrager til normal dannelse af røde blodlegemer, som sikrer at ilt bliver transporteret rundt i kroppen. Derudover er jern en vigtig bestanddel i mange biokemiske reaktioner i kroppen – herunder dem, der er involveret i produktionen af energi. Man vil, hvis man er i jernunderskud og tager et tilskud, derved hurtigt kunne mærke at man får mere energi og overskud, eftersom at jern bidrager til at mindske træthed og udmattelse.

Produktindhold:

Floradix® Kids, kosttilskud – 250 ml

Mezina varenummer: 831

Indhold pr. dagsdosis: Børn 10 ml / 15 ml / 20 ml

Næringsstoffer:

Næringsdeklaration: Børn 3-5 år: 10 ml Børn 6-9 år: 15 ml Børn 10 år og opefter, og voksne: 20 ml
Jern 7 mg (50%*) 10 mg (71%*) 13 mg (93%*)
Thiamin (B1) 0,7 mg (64%*) 1,0 mg (91%*) 1,3 mg (118%*)
Riboflavin (B2) 0,7 mg (50%*) 1,1 mg (79%*) 1,5 mg (107%*)
Vitamin B6 0,5 mg (36%*) 0,7 mg (50%*) 0,9 mg (64%*)
Vitamin B12 1,2 μg (48%*) 1,8 μg (72%*) 2,4 μg (96%*)
Niacin 8 mg NE (50%*) 12 mg NE (75%*) 16 mg NE (100%*)
Vitamin C 12 mg (15%*) 18 mg (23%*) 24   g (30%*)

*% af referenceindtag

Ingredienser

Vandigt urteekstrakt 62 % af:
(spinat (Spinacia oleracea L.), grøn havre (Avena sativa L.), hyben skal (Rosa canina L.), havtorn frugt (Hippophae rhamnoides L.), æblefrugt (Malus domestica Borkh.), citronverbenablad (Aloysia citriodora Palau), gulerod (Daucus carota L.), hibiscus blomst (Hibiscus sabdariffa L.), Agavesirup, vand, Hindbærsaftkoncentrat 6 %, naturlig hindbæraroma, acerolasaftkoncentrat 2 %, jernglukonat, fortykningsmiddel (johannesbrødkernemel), koncentrat (gulerod, æble, solbær), niacin (nikotinamid), naturlig vaniljearoma, thiamin (thiaminhydrochlorid), riboflavin (riboflavin-5´-phosphat, natrium), vitamin B6 (pyridoxinhydrochlorid), vitamin B12 (methylcobalamin).

Floradix® Kids er uden konserveringsmidler, alkohol og laktose samt velegnet til veganere/vegetarer

Opbevaring:
Uåben: Opbevares tørt, frostfrit og under 25 grader.

Åben: Da produktet er uden konserveringsmidler anbefales det at opbevare flasken i køleskab, når man har taget den i brug og anvende indholdet inden for ca. 4 uger.

Opbevares utilgængeligt for små børn.

Fremstiller:
SALUS Haus, 83052 Bruckmühl / Tyskland, www.salus-haus.com

Eneforhandler for Danmark:
Mezina A/S ∙ Energivej 4 DK-6700 Esbjerg

Forbrugerkontakt DK: +45 75 18 16 11

Dagsdosis:

Børn 3-5 år 10 ml

Børn 6-9 år: 15 ml

Børn 10 år og opefter og voksne: 20 ml

Ryst flasken før brug. Brug det medfølgende målebæger. Drik ikke direkte af flasken.

Optages bedst, hvis du ikke indtager kaffe, the eller mælkeprodukter 1 time før og efter du har taget det.

Dagsdosis bør ikke overskrides.

Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Vi anbefaler en varieret kost og en sund livsstil.

Floradix_Kids_250ml_WEB_2000x2000px_030122_
Produktbilleder:
2000x2000 px
SoMe materiale:
1200x1200 px
Miljøbilleder:
2000x2000 px
Floradix Kids

Floradix® Kids er et flydende  jerntilskud til børn. Urte-jern-eliksiren indeholder bl.a. jern der bidrager til en normal kognitiv udvikling hos barnet. Her kan du kan downloade billede- og tekst materiale til brug på web og SoMe kanaler. Brug gerne #FloradixKids

Download

Relaterede produkter

Scroll til toppen

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.