ENAXIN TOTAL – 90 TABLETTER

ALL-ROUND VITAMINPILLE

Er du på udkig efter en vitaminpille, som kan benyttes som supplement til en i forvejen sund kost? Ènaxin Total tabletterne er tilsat en dagsdosis af vigtige vitaminer og mineraler samt planteekstrakterne schisandra og rosenrod, som er kendt for at give energi her og nu.
Afhjælper stress
Energi
Fysisk og mentalt overskud

209,95 kr.

* Vi kan ikke garantere, at alle produkter vil være tilgængelige i alle butikker.

Ènaxin Total er et all-round vitamin- og mineralprodukt, som indeholder naturlige planteekstrakter, som styrker den fysiske og mentale præstationsevne.

Produktet er tilført 100% rekommanderet indtag af normale næringsstoffer og indeholder desuden schisandra og rosenrod, som er kendt for at støtte op om kroppens processer. Ved indtagelse over nogle uger vil du kunne opleve en styrkelse af din stresstærskel, og at få mere energi og overskud i hverdagen.

Ènaxin Total tabletterne er tilført jern, vitamin B6 og B12 samt riboflavin, som medvirker til at mindske træthed og udmattelse.

Ènaxin Total er en del af Ènaxin serien, hvoraf Ènaxin Total svarer til Ènaxin mixtur- og tabletter, men desuden er tilsat en dagsdosis af vigtige vitaminer og mineraler, hvorfor produktet med fordel kan anvendes som den daglige vitaminpille.

 

ÈNAXIN INDEHOLDER HOVEDINGREDIENSERNE SCHISANDRA OG ROSENROD OG DESUDEN DAMIANA, GRØN TE OG MATÉ

Schisandra

Wu wei zi – bærret med de fem smage sådan lyder det oprindelige kinesiske navn for schisandra. Schisandrabær er på én gang både salte, søde, sure, krydrede og bitre. Bærrene er imidlertid ikke kun potente i smag, men også i virkning. Schisandra kan hjælpe vores krop med fysisk og mental restitution og hjælper med at tilpasse os til stressende forhold. I kinesisk tradition hører Schisandra til de mest skattede og anvendte planter.

Rosenrod

Rosenrod elsker kulde og kan leve på de mest ugæstfri steder lige fra Arktis til Alperne. Forskere har kortlagt over 130 kemiske forbindelser i den hårdføre plante og konstateret et højt indhold af fenolforbindelser. Rosenrod bidrager til optimal mental og kognitiv aktivitet og til et normalt kredsløb. Gennem bedre forsyning af ilt og næring understøtter den hjernens ydeevne og reaktionsevnen. Rosenrod kan også afhjælpe træthed som følge af stress.

Damiana

Busken fra Texas med de aromatiske gule blomster er sprængfyldt med flavonoider – særlige stoffer, som har evnen til at påvirke kroppens biologiske processer. Plantens potentiale er ikke fuldt klarlagt, men er kendt for, at den bidrager til mentalt og fysisk velbefindende især ved nervøse spændinger og stresspåvirkning.

Grøn te

Grøn te er en af de populære tilberedninger af denne plante som oprindelig stammer fra det fjerne Østen, men nu bruges som nydelsesmiddel i hele verden. Udover at smage godt kan grøn te give mere oveskud og mentalt og fysisk velbefindende sammen med forbedret koncentrations- og indlæringsevne.

Maté

Denne plante er et udbredt nydelsesmiddel i Sydamerika, og er tilmed nationaldrik i Argentina hvor den tilberedes som te og drikkes skoldhed af en gourd, med et metalsugerør udformet som en si, så man ikke får bladene i munden. Mate bruges ligesom kaffe herhjemme som en opkvikkende drik, der både virker på det mentale og det fysiske overskud f.eks. i perioder med træthed som følge af stort arbejdspres.

 

Produktet er fremstillet uden animalske ingredienser.

Ènaxin Total tabletter, kosttilskud – 90 stk. / 70 gram

Mezina varenummer: 612

Indhold pr. dagsdosis: (2 tabletter)
Ekstrakt af:
Rosenrod: 100 mg
Schisandra (ca. 5:1): 77 mg
Grøn te (ca. 10:1): 16,5 mg
Damiana (ca. 4:1): 33 mg
Maté (ca. 3,5:1): 33 mg

Næringsstoffer:
Vitamin A: 800 µg – 100 % RI*
Vitamin B1: 1,1 mg – 100 % RI*
Vitamin B2: 1,4 mg – 100 % RI*
Vitamin B6: 1,4 mg – 100 % RI*
Vitamin B12: 2,5 µg – 100 % RI*
Folsyre: 200 µg – 100 % RI*
Niacin: 16 mg – 100 % RI*
Pantothensyre: 6 mg – 100 % RI*
Biotin: 50 µg – 100 % RI*
Vitamin C: 80 mg – 100 % RI*
Vitamin D: 5 µg – 100 % RI*
Vitamin E: 12 mg – 100 % RI*
Vitamin K: 75 µg – 100 % RI*
Zink: 8 mg – 80 % RI*
Kobber: 0,4 mg – 40 % RI*
Jod: 150 µg – 100 % RI*
Mangan: 0,5 mg – 25 % RI*
Chrom: 40 µg – 100 % RI*
Selen: 55 µg – 100 % RI*
Molybdæn: 50 µg – 100 % RI*

*% af referenceindtag

Ingredienser:
Fyldemidler (mikrokrystallinsk cellulose, dicalciumphosphat, natriumbicarbonat, siliciumdioxid, magnesiumsalte af fedtsyrer), ekstrakt af Rosenrod Rhodiola rosea L, L-ascorbinsyre, ekstrakter af: Schisandra Schisandra chinensis Baill, Grøn te Camellia sinensis L, Maté Ilex paraguariensis A.St-Hil og Damiana Turnera diffusa Willd ex Schult, zinksulfat, selenberiget gær, DL-alfa-tokoferylacetat, nikotinamid, retinylacetat, calcium-D-pantothenat, manganosulfat, cuprisulfat, cholecalciferol, pyridoxinhydroklorid, riboflavin, thiaminmononitrat, pteroylmonoglutaminsyre, cyanocobalamin, chrom(III)klorid, kaliumjodid, natriummolybdat, phylloquinon og D-biotin, overfladebehandlingsmiddel (hydroxypropylmethylcellulose)
og fugtighedsbevarende middel (glycerol).

Opbevaring:
Opbevares tørt, beskyttet mod lys og varme. Opbevares utilgængeligt for små børn.

Fremstillet for:
Mezina A/S ∙ Energivej 4 ∙ DK-6700 Esbjerg

Forbrugerkontakt DK: +45 75 18 16 11

Anbefalet dagsdosis (voksne): 2 tabletter
Tabletterne synkes hele, sammen med et glas vand.

Dagsdosis bør ikke overskrides.

Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Vi anbefaler en varieret kost og en sund livsstil.

Énaxin_Total_WEB_2000x2000px_211221_
Produktbilleder:
2000x2000 px
SoMe materiale:
1200x1200 px
Miljøbilleder:
2000x2000 px
Ènaxin Total
Ènaxin Total tabletterne er tilsat en dagsdosis af vigtige vitaminer og mineraler samt planteekstrakterne schisandra og rosenrod. Her kan du kan downloade billede- og tekst materiale til brug på web og SoMe kanaler. Brug gerne #Ènaxin
Download

Relaterede produkter

Scroll to Top

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.