ENAXIN MIXTUR – 400 ML

INGREDIENSER DER BIDRAGER TIL AT MINDSKE TRÆTHED OG UDMATTELSE

Ønsker du mere energi og overskud i hverdagen? Ènaxin Mixtur er et energitilskud med velkendte urter i kombination med B12 vitamin, som bidrager til at mindske træthed og udmattelse. Produktet er fremstillet uden animalske ingredienser.
Afhjælper stress
Energi
Fysisk og mentalt overskud

199,95 kr.

* Vi kan ikke garantere, at alle produkter vil være tilgængelige i alle butikker.

ÈNAXIN MED FORBEDRET SMAG OG VIRKNING

Føler du dig træt og udkørt og har svært ved at finde det fysiske og mentale overskud, som vi alle har brug for – så har du måske brug for et energiboost. Mange kender til en travl og hektisk hverdag med job, familie og fritidsinteresser – og nogle gange kan det være svært at finde overskuddet og energien til at overkomme det hele.

Ènaxin er et avanceret plantebaseret energikosttilskud, der indeholder urter til at styrke din fysiske og mentale ydeevne – så du kan overkomme mere. Ènaxin indeholder kraftfulde ekstrakter af schisandra og rosenrod kombineret med damiana, grøn the og maté (se nedenfor hvad de enkelte planter kan).

Schisandra og rosenrod har det til fælles, at de tilhører gruppen af planter der kaldes adaptogener. De er kendetegnede ved, at de på en blid måde støtter op om kroppens processer og giver øget modstand mod stress. Derfor vil personer, der føler sig pressede og stressede, føle sig bedre tilpas ved brug af Ènaxin.

ÈNAXIN MIXTUR, 400 ML

Anvendes ved behov for energi “her og nu”, men kan også anvendes over længere perioder hvor man har brug for ekstra overskud. Flydende Ènaxin er tilsat frisk solbærsaft, som gør miksturen meget velsmagende. Hvis man tager Ènaxin Mixtur over en længere periode, vil man kunne opleve at schisandra og rosenrod øger stresstærsklen og giver bedre udholdenhed.

ÈNAXIN VARIANTER

Der findes tre forskellige produkter i Ènaxin serien, hvoraf den flydende Ènaxin variant og tabletterne har samme indhold af aktive komponenter. Serien indeholder også Ènaxin Total tabletter med en fuld dagsdosis af vigtige vitaminer og mineraler, læs mere her

ÈNAXIN INDEHOLDER HOVEDINGREDIENSERNE SCHISANDRA OG ROSENROD OG DESUDEN DAMIANA, GRØN TE OG MATÉ

Schisandra

Wu wei zi – bærret med de fem smage sådan lyder det oprindelige kinesiske navn for schisandra. Schisandrabær er på én gang både salte, søde, sure, krydrede og bitre. Bærrene er imidlertid ikke kun potente i smag, men også i virkning. Schisandra kan hjælpe vores krop med fysisk og mental restitution og hjælper med at tilpasse os til stressende forhold. I kinesisk tradition hører Schisandra til de mest skattede og anvendte planter.

Rosenrod

Rosenrod elsker kulde og kan leve på de mest ugæstfri steder lige fra Arktis til Alperne. Forskere har kortlagt over 130 kemiske forbindelser i den hårdføre plante og konstateret et højt indhold af fenolforbindelser. Rosenrod bidrager til optimal mental og kognitiv aktivitet og til et normalt kredsløb. Gennem bedre forsyning af ilt og næring understøtter den hjernens ydeevne og reaktionsevnen. Rosenrod kan også afhjælpe træthed som følge af stress.

Damiana

Busken fra Texas med de aromatiske gule blomster er sprængfyldt med flavonoider – særlige stoffer, som har evnen til at påvirke kroppens biologiske processer. Plantens potentiale er ikke fuldt klarlagt, men er kendt for, at den bidrager til mentalt og fysisk velbefindende især ved nervøse spændinger og stresspåvirkning.

Grøn te

Grøn te er en af de populære tilberedninger af denne plante som oprindelig stammer fra det fjerne Østen, men nu bruges som nydelsesmiddel i hele verden. Udover at smage godt kan grøn te give mere oveskud og mentalt og fysisk velbefindende sammen med forbedret koncentrations- og indlæringsevne.

Maté

Denne plante er et udbredt nydelsesmiddel i Sydamerika, og er tilmed nationaldrik i Argentina hvor den tilberedes som te og drikkes skoldhed af en gourd, med et metalsugerør udformet som en si, så man ikke får bladene i munden. Mate bruges ligesom kaffe herhjemme som en opkvikkende drik, der både virker på det mentale og det fysiske overskud f.eks. i perioder med træthed som følge af stort arbejdspres

Ènaxin Mixtur, kosttilskud – 400 ml. 

Mezina Varenummer: 600

Indhold pr. dagsdosis: (25 ml)
Ekstrakt af:

Rosenrod (ca. 8:1): 100 mg
Schisandra (ca. 4:1): 125 mg
Grøn the (ca. 5:1): 33 mg
Damiana (ca. 4:1): 33 mg
Maté (ca. 3,5:1): 33 mg
Vitamin B12: 1 µg – 40% RI*

*% af referenceindtag

Ingredienser: 
Vand, sukkerarter, solbærsaft, ekstrakt af: Schisandra (Schisandra chinensis (Turcz.) Baill.), Rosenrod (Rhodiola rosea L.), Maté (Ilex paraguariensis A.St-Hil), Damiana (Turnera diffusa Willd ex. Schult), Grøn the (Camellia sinensis L. Kuntze), konserveringsmidler (natriumbenzoat, kaliumsorbat) og vitamin B12 (cyanocobalamin).

Fremstillet for: 
Mezina A/S ∙ Energivej 4 DK-6700 Esbjerg

Forbrugerkontakt DK: +45 75 18 16 11

Anbefalet dagsdosis (voksne): 25 ml

Dagsdosis bør ikke overskrides. 

Omrystes før brug!

Drik aldrig direkte af flasken! Anvendes inden 5 uger efter åbning.

Kosttilskud bør ikke erstatte en varieret kost. Vi anbefaler en varieret kost og en sund livsstil.

Opbevaring:
Inden åbning: Stuetemperatur.
Efter åbning: I køleskab.

Opbevares utilgængeligt for små børn.

Énaxin_Mixture_WEB_2000x2000px_211221_
Produktbilleder:
2000x2000 px
SoMe materiale:
1200x1200 px
Miljøbilleder:
2000x2000 px
Ènaxin Mixtur
Ènaxin Mixtur er et energitilskud med velkendte urter i kombination med B12 vitamin, som bidrager til at mindske træthed og udmattelse. Her kan du kan downloade billede- og tekst materiale til brug på web og SoMe kanaler. Brug gerne #Ènaxin
Download

Relaterede produkter

Scroll to Top

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.