ENAXIN – 90 TABLETTER

MED INGREDIENSER DER HJÆLPER TIL AT MINDSKE TRÆTHED OG UDMATTELSE

Vil du sige farvel til træthed og goddag til mere energi? Ènaxin tabletterne er et avanceret plantebaseret kosttilskud, der er udviklet til at styrke din fysiske og mentale ydeevne – så du kan overkomme mere hver dag.
Afhjælper stress
Energi
Fysisk og mentalt overskud

199,95 kr.

* Vi kan ikke garantere, at alle produkter vil være tilgængelige i alle butikker.

Kender du følelsen af stress, træthed og manglende energi i hverdagen? Så prøv Ènaxin tabletterne, et kosttilskud til alle, der ønsker hjælp til at slippe af med trætheden i hverdagen. Tabletterne indeholder en kombination af urter og vitamin B12, som bidrager til at mindske træthed og udmattelse.

Produktet har samme indhold og sammensætning som den flydende Ènaxin Mixtur, men tabletterne har den fordel, at de er nemmere at have med på farten, eller når du skal ud at rejse, hvor den flydende variant af praktiske årsager ikke er så nem at medbringe.

For en langsigtet virkning anbefaler vi en kombination at Ènaxin Mixtur og tabletterne. Start med den flydende variant for en hurtig virkning og vedligehold energiniveauet med tabletterne.
ÈNAXIN INDEHOLDER HOVEDINGREDIENSERNE SCHISANDRA OG ROSENROD OG DESUDEN DAMIANA, GRØN TE OG MATÉ

Schisandra

Wu wei zi – bærret med de fem smage sådan lyder det oprindelige kinesiske navn for schisandra. Schisandrabær er på én gang både salte, søde, sure, krydrede og bitre. Bærrene er imidlertid ikke kun potente i smag, men også i virkning. Schisandra kan hjælpe vores krop med fysisk og mental restitution og hjælper med at tilpasse os til stressende forhold. I kinesisk tradition hører Schisandra til de mest skattede og anvendte planter.

Rosenrod

Rosenrod elsker kulde og kan leve på de mest ugæstfri steder lige fra Arktis til Alperne. Forskere har kortlagt over 130 kemiske forbindelser i den hårdføre plante og konstateret et højt indhold af fenolforbindelser. Rosenrod bidrager til optimal mental og kognitiv aktivitet og til et normalt kredsløb. Gennem bedre forsyning af ilt og næring understøtter den hjernens ydeevne og reaktionsevnen. Rosenrod kan også afhjælpe træthed som følge af stress.

Damiana

Busken fra Texas med de aromatiske gule blomster er sprængfyldt med flavonoider – særlige stoffer, som har evnen til at påvirke kroppens biologiske processer. Plantens potentiale er ikke fuldt klarlagt, men er kendt for, at den bidrager til mentalt og fysisk velbefindende især ved nervøse spændinger og stresspåvirkning.

Grøn te

Grøn te er en af de populære tilberedninger af denne plante som oprindelig stammer fra det fjerne Østen, men nu bruges som nydelsesmiddel i hele verden. Udover at smage godt kan grøn te give mere oveskud og mentalt og fysisk velbefindende sammen med forbedret koncentrations- og indlæringsevne.

Maté

Denne plante er et udbredt nydelsesmiddel i Sydamerika, og er tilmed nationaldrik i Argentina hvor den tilberedes som te og drikkes skoldhed af en gourd, med et metalsugerør udformet som en si, så man ikke får bladene i munden. Mate bruges ligesom kaffe herhjemme som en opkvikkende drik, der både virker på det mentale og det fysiske overskud f.eks. i perioder med træthed som følge af stort arbejdspres

 

Se vores øvrige energiprodukter her

Produktet er fremstillet uden animalske ingredienser.

Ènaxin tabletter, kosttilskud – 90 stk. / 71 gram

Mezina Varenummer: 610

Indhold pr. dagsdosis: (2 tabletter) 
Ekstrakt af :
Rosenrod: 100 mg
Schisandra (ca.5:1): 77 mg
Grøn the (ca.10:1): 16,5 mg
Damiana (ca. 4:1): 33 mg
Maté (ca.3,5:1): 33 mg
Vitamin B12: 1 µg – 40% RI*

*% referenceindtag.

Ingredienser: 
Ingredienser: Fyldemidler (mikrokrystallinsk cellulose, dicalciumphosphat, siliciumdioxid, magnesiumsalte af fedtsyrer), ekstrakter af: Rhodiola rosea (L.), Schisandra chinensis (Turcz.)Baill, Camellia sinensis (L.) Kuntze, Turnera diffusa Willd. ex Schult, Ilex paraguariensis (A. St-Hil.) overfladebehandlingsmiddel (hydroxypropylmethylcellulose, Vitamin B12 (Cyanocobalamin) og fugtighedsbevarende middel (glycerol).

Opbevaring: 
Opbevares tørt, beskyttet mod lys og varme. Opbevares utilgængeligt for små børn.

Fremstillet for: 
Mezina A/S ∙ Energivej 4 DK-6700 Esbjerg

Forbrugerkontakt DK: +45 75 18 16 11

Anbefalt døgndose (voksne): 2 tabletter
Tabletterne synkes hele, sammen med et glas vand.

Dagsdosis bør ikke overskrides. 
Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Vi anbefaler en varieret kost og en sund livsstil.

Énaxin_Pure_WEB_2000x2000px_211221_
Produktbilleder:
2000x2000 px
SoMe materiale:
1200x1200 px
Miljøbilleder:
2000x2000 px
Ènaxin Tabletter
Ènaxin tabletterne er et avanceret plantebaseret kosttilskud, der er udviklet til at styrke din fysiske og mentale ydeevne. Her kan du kan downloade billede- og tekst materiale til brug på web og SoMe kanaler. Brug gerne #Ènaxin
Download

Relaterede produkter

Scroll to Top

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.