NYHED: Fremmer udskillelsen af vand i kroppen

Aquaminum

Aquaminum er et plantebaseret kosttilskud med bl.a. Glat burre som fremmer udskillelsen af ​​vand i kroppen.

Nu uden alkohol

DET NYE Bach

De nye Bach Enkeltremedier er uden alkohol. De indeholder i 10 ml. i stedet for 20 ml og flaskerne kommer i nyt lækkert design med friske farver. Bach Rescue Remedy vil fremover også være uden alkolhol.

ansvarlighed

er bæredygtighed

Hos Mezina tror vi på at enhver virksomhed har et ansvar for at tænke bæredygtighed ind i alle apsekter - også i dagligdagen...
Moringa leaves and flowers (Moringa oleifera) Moringa powder capsules Isolated on a white background Moringa powder for making tea(herbs)

Leverandør af

Kosttilskud & naturlægemidler

Mezina er en 100% danskejet virksomhed. Vi er en af Danmarks største helsekostleverandører og har siden 1983 leveret kosttilskud og naturlægemidler til danskerne. Vi er stolte af at skabe produkter, der hjælper folk til en bedre sundhed og større livskvalitet. Vi har hovedkontor i Esbjerg og datterselskaber i Norge, Sverige, Finland og England.

Hos Mezina fremstiller vi de fleste produkter selv, men vi samarbejder også med en lille eksklusiv gruppe af udenlandske leverandører, der fremstiller helt unikke produkter. Det allervigtigste for os er, at der er harmoni i den grundlæggende opfattelse af, hvad produkterne skal kunne og den kvalitet, de skal have. Og netop det kan vi sikre er tilfældet med alle de produkter, du kan finde hos os.

Mezinas 4 kerneværdier betyder alt i produktionen af vores produkter

Tillid og respekt

Viser sig i forholdet til vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere. Vi arbejder hen imod fælles målsætninger, hvor tillid og respekt er nøgleordene.

Dristighed

Viser sig i faglig nysgerrighed og i at finde nye og bedre veje. Vi fremmer viljen til innovation, fornyelse og forbedring.

Passion for kvalitet

Viser sig i produkter udviklet med respekt for de traditionelle metoder ved brugen af planteingredienser, men med et klart syn på videnskabelige indsigter og trends.

Kompetente og engagerede

Viser sig i vores team af eksperter, som hver dag arbejder for at imødekomme og skabe behov fra vores kunder.

Ønsker du at blive forhandler af Mezinas produkter?

Alternative,Herb,Medicine.,Herbal,Vitamin,On,White,Background.

Besøg vores univers for

B2B Forhandlere

Hos Mezina har vi en ekstraordinær viden om, hvilke råvarer der kan bidrage til et bedre liv og en større livskvalitet. Vi har et effektivt setup af nye produktudviklinger, en fleksibel, hurtig og justerbar drift, ligesom vi har vores egne strenge kvalitetsprocedurer i forbindelse med produktionsindkøb. Gennem vores brede, internationale netværk henter vi vores råvarer internationalt, ligesom vi har personlig kontakt til grossister og detailhandlere primært i det nordiske marked.

Vi tilbyder jer som virksomhed at skille jer ud i branchen gennem vores private label, så I også kan tilbyde helsekost og kosttilskud til jeres kunder. Undervejs i processen bidrager vi med sparring og hjælp til alt fra konceptudvikling, grafisk emballagedesign til udvælgelse af unikke ingredienser og formuleringer. Det er helt op til jer at vurdere, hvor I har særlig brug for rådgivning og sparring med jeres private label. En ting er dog sikkert, og det er, at jeres private label-produkter gennem Mezina er danskudviklede og har bæredygtigt emballage i form af enten bioplast og rPET-emballage.

En af Danmarks største leverandører
af kosttilskud og naturlægemidler

Hos Mezina forhandler vi vores egne produkter og har gjort det i flere årtier. Men det er ikke kun vores eget brand, vi forhandler hos Mezina. 
Vi samarbejder nemlig også med de to brands Bach og Salus Haus og har gjort det i mange år. Vi sætter stor pris på samarbejdet og ved, at de tre brands tilsammen giver det allerbedste udgangspunkt for forbrugerne. 

Seneste nyheder

Hvad er kolesterol-1

Hvad er kolesterol?

Ordet kolesterol bruges i daglig tale om flere ting, og det er måske årsagen til, at vi kan blive lidt forvirrede når man hører ordet …

Læs mere
Cheerful pretty girl holding umbrella while strolling outside. She is turning back and looking at camera with true delight and sincere smile. Copy space in right side

3 GODE RÅD TIL ET VELFUNGERENDE IMMUNFORSVAR

Et toptunet immunforsvar Vi har det allerbedst når vores immunforsvar er i top. Derfor kan nogle små tips i dagligdagen hjælpe dig: Husk at spise …

Læs mere
Happy good looking senior couple husband and wife walking and playing with their adorable grandson in public city park

GUIDE: KOSTTILSKUD TIL DIN ALDER

30’ERNE – JERN + VITAMINER OG MINERALER Mange kvinder midt i 20’erne har planer om at få børn indenfor de kommende 5-10 år. Hvis du …

Læs mere
Bæredygtig emballage
Naturlige ingredienser
Danskudviklede produkter
Scroll to Top

Indtast venligst din søgning nedenfor for at søge på varer.